AlbertsTaste
Uw winkelwagen is leeg!

Bestellen | Betalen | Bezorgen

Bestellen

Iedere wijn is per fles te bestellen. Er geldt geen minimum voor het aantal te bestellen flessen. In de bestelaantallen geldt een proefpakket voor 1.

Alleen bestellingen met een afleveradres in Nederland worden geaccepteerd.

Bestellingen met als bezorglocatie één van de Waddeneilanden, kunnen NIET rechtstreeks via de webshop besteld worden, maar alleen na overleg. 

U ontvangt een bevestiging van uw bestelling per e-mail.

 

Betalen

iDeal
Een bestelling plaatsen via de webshop kan in combinatie met directe betaling via iDeal.
Via deze betaalmethode kunt u direct uw betaling afhandelen tijdens het bestelproces. U rekent af in de vertrouwde, beveiligde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht en uw order kan direct worden afgerond.

Vooruitbetalen
Wilt u een bestelling plaatsen en geen gebruik willen of kunnen maken van iDeal, dan kunt u uw bestelling gewoon plaatsen en het verschuldigde bedrag overmaken naar of storten op de bankrekening van AlbertsTaste. Na ontvangst van uw betaling, wordt uw bestelling gereed gemaakt voor verzending.

  

Bezorgen | Bezorgkosten

Gratis bezorging vanaf 18 flessen, anders  € 8,95 bezorgkosten. 

M.b.t. de bezorgkosten-regeling, telt een proefpakket in de bestelaantallen voor 1, dit gezien de korting al op het pakket zelf! 

Bestellingen met als bezorglocatie één van de Waddeneilanden, kunnen NIET rechtstreeks via de webshop besteld worden, maar alleen na overleg.

In combinatie met ons uitgangspunt de bezorgkosten zo laag mogelijk te willen houden, is het ons streven uw   bestelling binnen 5 werkdagen na de dag van de bestelling, bij u afgeleverd te hebben.

Bij gebruikmaking van de betaaloptie “Vooruitbetalen”, geldt binnen 5 werkdagen na de dag van ontvangst van de betaling.

 

Alle bovengenoemde bedragen zijn inclusief B.T.W.