AlbertsTaste
Uw winkelwagen is leeg!

Bestellen | Jaartal O.V.V. | Betalen Bezorgkosten | Levertijd

Bestellen

U dient minimaal 18 jaar te zijn om wettelijk wijn te mogen bestellen.

De meeste wijnen zijn per fles te bestellen, bij de uitzonderingen staan de aantallen en/of het meervoud daarvan aangegeven. 

Alleen bestellingen met een afleveradres in Nederland kunnen via de webshop worden verwerkt.

Bestellingen met als bezorglocatie één van de Waddeneilanden, kunnen NIET via de webshop besteld worden, maar alleen na overleg. 

U ontvangt een bevestiging van uw bestelling per e-mail.

 

Wijnen zonder jaartal:

Bij veel wijnen wordt geen jaartal vermeld. Dat betekent dat deze wijnen normaal drinkbaar zijn en niet meer hoeven te rijpen.

Wijnen met jaartal:

Daar waar het iets toevoegt, wordt bij de wijn het jaartal aangegeven onder voorbehoud van (o.v.v.). Jaartallen veranderen snel en vaak waardoor het bestelsysteem wel eens ingehaald wordt door de realiteit maar het streven is actualiteit. Is het vermelde jaartal een must, dan kunt u altijd even contact opnemen.

 

Betalen

iDeal
Een bestelling plaatsen via de webshop kan in combinatie met directe betaling via iDeal.
Via deze betaalmethode kunt u direct uw betaling afhandelen tijdens het bestelproces. U rekent af in de vertrouwde, beveiligde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht en uw order kan direct worden afgerond. Uw betaling komt niet meteen terecht bij de eigenaar van de webshop maar loopt via een gespecialiseerde technisch extra beveiligde tussenpartij voor online betalingsverkeer. Gemiddeld staat uw iDeal betaling binnen 24 uur op de betaalrekening van de webshopeigenaar, waarna uw bestelling ook fysiek in orde wordt gemaakt.

Vooruitbetalen
Wilt u een bestelling plaatsen en geen gebruik willen of kunnen maken van iDeal, dan kunt u uw bestelling gewoon plaatsen en kiezen voor de optie het verschuldigde bedrag over te maken naar of te storten op de bankrekening van AlbertsTaste. Na ontvangst van uw betaling, wordt uw bestelling gereed gemaakt voor verzending.

  

Bezorgen | Bezorgkosten | Levertijd

Gratis bezorging vanaf 12 flessen, anders  € 7,45 bezorgkosten. 

Bestellingen met als bezorglocatie één van de Waddeneilanden, kunnen NIET rechtstreeks via de webshop besteld worden, maar alleen na overleg.

In combinatie met ons uitgangspunt de bezorgkosten zo laag mogelijk te willen houden, is het ons streven uw   bestelling binnen 5 werkdagen na de dag van de bestelling, bij u afgeleverd te hebben.

Bij gebruikmaking van de betaaloptie “Vooruitbetalen”, geldt binnen 5 werkdagen na de dag van ontvangst van de betaling.

Wanneer u extra snel over uw bestelling wenst te beschikken, is het verstandig hierover contact op te nemen vóór het plaatsen van een bestelling om te overleggen over de mogelijkheden.

Alle bovengenoemde bedragen zijn inclusief B.T.W.