WIJNGLAS + LOGO

Beste horecaondernemer,

Als agent voor Wijnwinst breng ik graag de mogelijkheid van het plaatsen van uw eigen logo op wijnglazen onder de aandacht.

Verhoog uw rendement en omzet op wijn!

Als horecaondernemer kent u ongetwijfeld het probleem van te vol geschonken wijnglazen. Hierdoor verliest u veel omzet en marge. Dit is eenvoudig op te lossen!

Uw logo als schenkmaat

In de markt bestaat een stijgende vraag naar wijnglazen met logo, waarbij het logo als schenkmaat fungeert. Wijnwinst kan het logo van uw bedrijf aanbrengen op de kelk van het wijnglas. Door de wijn in te schenken ‘tot aan’ uw logo, krijgen uw glazen altijd dezelfde inhoud. Dit levert een flinke besparing op, zorgt voor extra wijnomzet én geeft u uniek en trendy glaswerk.
En bovendien blijft bij uw gasten uw bedrijfsnaam of logo constant onder de aandacht.

Voor uw personeel is dit bovendien hét perfecte hulpmiddel om de juiste hoeveelheid wijn in te schenken, waardoor er ook geen discussies meer ontstaan met uw gasten over de schenkhoeveelheid.

Specialist

Wijnwinst is een onderdeel van Logoforma, een industriële zeefdrukkerij. Al bijna 30 jaar lang zijn zij gespecialiseerd in het decoreren van gebruiksglas voor de professionele markt.

Assortiment

Bij Wijnwinst kunt u kiezen uit een grote collectie wijnglazen van de meest gerenommeerde merken. U bepaalt zelf op welke schenkmaat het logo geplaatst moet worden (125 cc is standaard en geeft 6 glazen per fles). U koopt de glazen bij ons in en wij bedrukken de glazen in onze eigen decoratiefabriek.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u meer weten over de mogelijkheden en prijzen, neemt u dan contact met mij op.

 

Met vriendelijke groet,

Albert van Efferen

Telefoon

06 53 59 53 69   

Adres

Nieuwe Hoven 28
4205 BD Gorinchem

0