SALES

Als salesprofessional ben ik beschikbaar voor freelance sales- en marketing opdrachten en in te schakelen voor (tijdelijke) verkoop- en promotionele activiteiten, geheel naar uw wensen ingericht.

Ik beschik over ruime ervaring als ondernemer, accountmanager en filiaalmanager in horeca- consumenten- en B2B-markten.

Thuis in wijn/horeca/gastronomie

Vanuit de gastkant al ruim 30 jaar actief als frequent bezoeker van restaurants en andere horecagelegenheden. Ook de vakanties staan altijd in het teken van wijn(reizen) en het bezoeken van restaurants. Vanwege de vele opgebouwde nauwe contacten in dat netwerk heb ik mijn bedrijf als wijnleverancier kunnen opstarten in 2012.

Kennis van retail

Opgedaan als verkoper, filiaalmanager en opleider van aanstaande filiaalmanagers binnen de Peek & Cloppenburg Groep en vanuit mijn functie als accountmanager bij Fujicolor Benelux. In dienst van Fujicolor Benelux coachte ik zelfstandige ondernemers, franchisenemers  en bedrijfsleiders  van eenmanszaken en ketens binnen de fotodetailhandel, de drogisterijbranche, supermarktbranche, elektro- wit- en bruingoedbranche.

Thuis in B2B-markten.

Als accountmanager bij de Gouden Gids, Fujicolor Benelux en Royal Leerdam Crystal ruime ervaring en kennis opgedaan in en van B2B-markten.

Hoe ben ik?

Ik neem graag het initiatief en zie doelstellingen en problemen als een uitdaging.
Ik beschik over uitstekende sociale en contactuele eigenschappen en leiding geven gaat mij natuurlijk af. Ik ben overtuigend en beschik over de nodige organisatorische capaciteiten.
Ik denk  out of the box, ben creatief en laat het gevoel ook spreken. Ik ben energiek en leergierig, heb een opgeruimd karakter en een flinke dosis humor.

Op zoek naar?

Blij word ik van een creatieve werkomgeving, dat zou zowel in een solistische als in en leidinggevende rol kunnen zijn.
Ik denk hierbij aan termen als wijn, gastvrijheid, horeca, gastronomie, lifestyle, design, wonen, kunst en cultuur.

Interesse in mijn diensten?

Graag kom ik vrijblijvend in contact om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Een 1e contact misschien telefonisch of per e-mail, een later contact graag in een persoonlijke ontmoeting.

Misschien tot snel.

 

Met hartelijke groet,

Albert van Efferen

Telefoon

06 53 59 53 69   

Adres

Nieuwe Hoven 28
4205 BD Gorinchem

0