AlbertsTaste
Uw winkelwagen is leeg!
Box Spanje 6x rood
    Box Spanje 6x rood Box Spanje 6x rood Box Spanje 6x rood Box Spanje 6x rood Box Spanje 6x rood Box Spanje 6x rood

Box Spanje 6x rood | 10% korting | Van € 108,- Voor € 98,-

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
€ 98,00
Excl. BTW: € 80,99
Aantal:
-
+
Wijn: Box Spanje 6x rood

Box Spanje 6x rood | 10% korting | Van € 108,- Voor € 98,-

 

Met deze box van 6 rode Spaanse wijnen uit de gebieden Rioja, La Mancha, Somontano, Zamora en Levante, gemaakt van de druivenrassen Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Merlot en Syrah, maak je kennis met verschillende stijlen van wijn maken van 4 verschillende wijnhuizen.

Het waren waarschijnlijk de Feniciërs die handeldreven op de Middellandse Zee die zo’n 3000 jaar geleden de wijnstok meenamen naar de zuidkust van het Iberische schiereiland. Van daaruit is de verbouw landinwaarts uitgebreid. De Romeinen breidden de wijnhandel uit over hun rijk. Zij brachten technieken in zoals conserveren en aromatiseren met hars en kruiden, en het laten rijpen van de wijn op warme plekken in kleine amfora’s, in de zon, op warme zolders of naast een haard. 

De wijnbouw in Spanje is zeer omvangrijk in diversiteit en volume. Het bebouwde oppervlak met wijnstokken is ongeveer 1 miljoen hectare. Hiermee heeft Spanje mondiaal gezien de meeste wijnbouwgronden.

Wijnbouw is een belangrijke economische factor voor het land. Enkele kenmerkende wijnen die ervandaan komen zijn onder meer Sherry, Cava en Rioja en ook het wijnrecept Sangria komt uit Spanje.

Voor alle wijninfo van deze 6 flessen klik je op de onderstaande links naar de betreffende wijnen in deze webshop. De prijzen die je daarbij ziet zijn de losse prijzen. De boxprijs is met 10% korting op de standaard prijzen:

Alejandro Fernandez-El Vinculo Crianza 2017

Enate-Cabernet Sauvignon-Merlot 2017

Bodegas y Vinedos Artadi-Vinas de Gain Tinto 2017

Enate-Reserva Cabernet Sauvignon 2013

Alejandro Fernandez-Dehesa La Granja 2016

Bodegas Enguera-Canada Negra 2017