AlbertsTaste
Uw winkelwagen is leeg!

AlbertsTaste | Albert van Efferen

Over AlbertsTaste

AlbertsTaste is Albert van Efferen, een loopbaan als bedrijfsleider en accountmanager in diverse retailkanalen, ruim 30 jaar (sterren)restaurantbezoek in binnen- en buitenland, gastronomische reizen, wijnproeverijen en wijnopleidingen, komen samen in AlbertsTaste.

Omdat ik beschik over een combinatie van kennis, ervaring en een groot netwerk in de horeca, gastronomie en wijnwereld kan ik mij goed inleven in de wensen van de particuliere wijnliefhebber en in die van de zakelijke wijnaanbieder. Hierdoor heb ik mijn levenswijze en passie voor wijn kunnen koppelen aan mijn werkervaring en een nieuw werk- en wijnavontuur kunnen aangaan onder AlbertsTaste.

Mijn onderscheidende aanpak vertaalt zich o.a. in de keuze van mijn assortiment, door bijvoorbeeld veel aandacht te besteden aan de voor bij veel wijnliefhebbers nog onbekende prachtige wijnen uit Griekenland, de uitstraling van de website, de gedegen wijninformatie en de wijze waarop ik mij verder presenteer en u op de hoogte houdt van mijn belevenissen via de website, nieuwsbrief, Facebook, Instagram en Twitter.

Het zwaartepunt van mijn assortiment ligt op de wijnen uit Italië, Griekenland, Spanje en Frankrijk.

De webshop is vooral gericht op de particuliere wijnliefhebber, maar horeca ondernemers die geïnteresseerd zijn in mijn assortiment kunnen contact met mij opnemen.

 

Naast mijn webshop activiteiten ben ik tevens in te schakelen voor diverse andere wijn gerelateerde activiteiten, te denken valt aan:

  • Het houden van proeverijen, bij u thuis, op uw bedrijf, vereniging of sociëteit.
  • Het geven van wijn(spijs)advies aan particulieren en horeca.
  • Samenstellen van wijnkaarten.
  • Geven van advies m.b.t. het opbouwen/samenstellen van uw wijncollectie/kelder.
  • Het verzorgen van wijnspijsactiviteiten in samenwerking met een professionele chef.
  • Deelname aan beurzen, culinaire evenementen, open dagen.
  • Het geven van een presentatie of lezing rondom wijn.
  • Het verzorgen van een wijncursus of lesavond (inclusief de praktijk natuurlijk).

Heeft u vragen over welke activiteit dan ook van mij, aarzelt u dan niet om contact met mij op te nemen, vragen staat vrij.

Voor nu wens ik u veel plezier op mijn website!

Albert van Efferen