AlbertsTaste
Uw winkelwagen is leeg!

Over AlbertsTaste

Welkom bij AlbertsTaste

Wijnleverancier van kwaliteitswijnen van over de hele wereld aan consument en horeca. Gespecialiseerd in wijnen uit Italië, Spanje, Frankrijk en Portugal. Daarnaast ben ik dé specialist voor Griekse wijnen. Persoonlijke service en vrijblijvend advies op maat.

Wijnassortiment

Met mijn wijnassortiment richt ik mij op de particuliere wijnliefhebber die op zoek is naar een goede wijn, een stukje achtergrond, perfecte service, een betrouwbare leverancier en een vrijblijvend advies op maat. Ik lever ook aan de horeca, die vanzelfsprekend op dezelfde diensten kan rekenen. Mijn assortiment bestaat uit kwaliteitswijnen die zich onderscheiden door bijvoorbeeld karakter, een bijzonder druivenras, terroir of een kenmerkend verhaal. Alle wijnen zijn geselecteerd op basis van eigen ervaring en bezoeken aan de wijnmakers zelf.

Griekenlandspecialist

Als Griekenlandspecialist heb ik een onderscheidend assortiment Griekse kwaliteitswijnen. Een wijnland dat internationaal enorm in opkomst is, maar in Nederland nog aan reputatie moet winnen. Griekse wijnen associëren met slechte kwaliteit is niet meer van deze tijd. Diverse Griekse wijnhuizen behoren inmiddels tot de absolute wereldtop en kunnen zich moeiteloos meten met andere topdomeinen uit de rest van de wereld. Ik adviseer u graag over deze prachtige wijnen.
 

Andere wijnactiviteiten

Naast het leveren van wijnen ben ik in te schakelen voor diverse wijngerelateerde activiteiten zoals:

  • Geven van wijnproeverijen, bij u thuis, op uw bedrijf, vereniging of sociëteit.
  • Geven van wijn(-spijs)advies aan particulieren en horeca.
  • Samenstellen van wijnkaarten voor de horeca.
  • Geven van een presentatie of lezing over wijn.
  • Geven van advies m.b.t. het opbouwen/samenstellen van uw wijncollectie/wijnkelder.
  • Verzorgen van wijn-spijsactiviteiten in samenwerking met een professionele chef.
  • Deelname aan beurzen, culinaire evenementen, open dagen.

Goed om te weten

AlbertsTaste verkoopt zijn wijnen online en niet via een fysieke winkel. Vooraf bestelde wijnen kunnen op afspraak afgehaald worden, opgestuurd worden of bij u thuis afgeleverd worden, afhankelijk van uw woonplaats en uw wensen.

Wie is AlbertsTaste?

AlbertsTaste is Albert van Efferen. Mijn ervaring als B2B (sales)manager in de retail combineer ik met mijn passie voor wijn, horeca, gastronomie, wijnproeverijen en wijnreizen. Dat resulteerde in 2013 in AlbertsTaste, waarmee ik mij volledig richt op wijnverkoop en wijnadvies aan consument en horeca.

Wilt u ongeveer een keer per maand op de hoogte gehouden worden van bijzondere wijnen en aanbiedingen, schrijf u dan hier in voor mijn nieuwsbrief.

Veel plezier op mijn website!

Albert van Efferen