AlbertsTaste
Uw winkelwagen is leeg!

Hartelijk welkom bij AlbertsTaste!

AlbertsTaste is Albert van Efferen.

Op zoek naar kwaliteitswijnen, dan ben je hier op het  juiste adres. Ik ben gespecialiseerd in mediterrane wijnen uit Italië, Griekenland, Frankrijk en Spanje maar voer ook diverse andere landen en richt mij zowel op de particuliere wijnliefhebber als op horecabedrijven. Alle wijnen zijn geselecteerd op basis van eigen ervaring en voor een belangrijk deel op basis van bezoeken aan de wijnmakers zelf. Wijnen met karakter, met een verhaal, of van een bijzonder inheems druivenras. Over  elke wijn in mijn assortiment  is nagedacht.

Heel onderscheidend ten opzichte van het overige wijnaanbod in Nederland, is mijn assortiment Griekse kwaliteitswijnen.  Een wijnland dat internationaal enorm in opkomst is, maar in Nederland nog aan reputatie moet winnen. Diverse Griekse wijnhuizen behoren inmiddels  tot de absolute wereldtop en kunnen zich moeiteloos meten met de meer bekendere  wijnlanden.

Ik richt mij vooral op de echte wijnliefhebber, die op zoek is naar iets moois en bijzonder en geïnteresseerd is in een stukje achtergrond. Om die reden heb ik gekozen voor een rustig vormgegeven en vooral  informatieve website.

Wijn is mijn passie en daarom deel ik mijn belevenissen graag via mijn Blog op deze website en via Facebook, Instagram en Twitter. Passie voor wijn betekent ook en vooral, andere mensen van wijn willen laten genieten en dat vertaal ik graag naar  het bieden van de mogelijkheid voor een persoonlijk wijnadvies en het willen hanteren van  een hoog service niveau.

Blijf je graag op de hoogte van mijn activiteiten zoals van proeverijen en wijn-spijs diners bij restaurants, dan is er op de homepage de mogelijkheid je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief.

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn wijnen dan is een ‘Proefpakket’ misschien iets voor je, deze kan ik geheel naar wens naar jouw voorkeuren samenstellen met een aantrekkelijke  kennismakingskorting.

De ‘Aanbevolen wijnen’,  zijn vaak gerelateerd aan het seizoen of een bijzondere aanleiding.

Ook tref je ‘Aanbiedingen’ aan, natuurlijk om je te verleiden, maar altijd vanuit kwaliteit.

Helemaal op je eigen koers varen kan natuurlijk ook. Vind  je het lastig om tot een keus te komen, neem  dan gerust contact met mij op, zodat ik je op basis van je wensen,  voorkeur en budget   van een goed advies kan voorzien.

 

Bedankt voor je belangstelling en heel veel plezier met het verkennen van mijn website.

 

Albert van Efferen, Gorinchem.